Tahap Ngumpulno

Nek peyan rumongso wong Lamongan, nduwe hape siomay, bah type opo bae na ayo ngumpul disek.

Logo (draft)

Logo

Banner

Nek wes do kumpul, engko tak urusno situs iki. Iso di isi totorial, diskusi, rencana gathering (ngumpul-ngobrol)  

Situs iki ngawe Jekyll

Open Source CMS Jekyll hostingane nuk github. Dadine saben wong seng paham jekyll iso ngisi artikel nuk kene.

Fans Page opo Group?

Pilihan ngumpul lewat FP facebook opo Group Facebook? Opo cukup nuk kene?

Comments