link donlotan file TWRP 3.1.0.0 Cofface khusus gawe Redmi Note 4X karo Redmi 4X Gak kakean cangkem. pasang nek wes anlok botlodere. Carane anlok nuk kene wes ono.

  1. TWRP Redmi 4X donloten lebokno paswote: hqum

  2. TWRP Redmi Note 4X donlot paswote: ufxu

Credit: Cofface, sumbere teko kene

Carane masang TWRP nganggo ADB Fastboot wocoen tulisan iki pasang twrp redmi 4. carane podo.Seng seje iku mung file TWRP-ne

Comments